Wednesday, May 1, 2013

ini kalilah..

hello bloggie...
tengok keadaan semasa,,lagi2 dekat facebook...mmg kadang2 down sangat sangat, sebab hampir 90% sokong pihak pakatan...mungkinkah malaysia akan jatuh kat tangan diorang? down sampaikan pendirian aku pon dah goyah sikit...bukan pendirian pihak mana yang aku sokong...tapi pendirian pihak mana yang akan menang..

dulu aku yakin BN akan teruskan pemerintahan di Malaysia selama 5 tahun lagi,,tapi sekarang serius x de harapan tu..tapi ape yang aku tau n apa yang aku yakin, ramai silent voter dikalangan BN...

InsyaALLAH,,Malaysia x kan jatuh dekat tangan pihak pakatan...kalau nak ubah sangat pon, ubahlah ke arah yang lebih baik..kalau ubah kepada sesuatu yang mungkin mendatangkan mudarat,, buat apa kan?

so,,,marilah ubah 'ini kalilah' kepada LAIN KALI LAH :)