Saturday, April 6, 2013

ryan higa love story

hey guys..
okay,,aku mmg lembap dan lambat...aku baru kenal ryan higa ...
okay,,mmg lembap...sedangkan dia dah buat video since 2006 (kottttt)...
tapi,,ape yang menarik nak dikongsi kat blog aku,,ade rumor antara aku, sarah dan abby yang mengatakan ryan higa ni gay...eeeeeuuuuuuuu!!! aku geli dengan orang gay...geli sangattttt....i hate LGBT (off topic sekejap)


so,,aku pon sedih lahhhh...hahahha,,aku mmg over siket...histrionic personality kate...padahal rumor tu datangnya dari kepala otak sarah,,,n dia sampaikan kat kitorang...abby x percayalah,,tapi aku ade 50% percayalah...soooo,,aku pon mulakan lah research aku...mmg x de keja weekend2 carik pasal ryan higa kannnnn...tapi aku mmg x de keja pon...bosan dah studyyyy

bila aku mencarik dan mencarik dan mencarik....actually x delah carik sangat...banyak tengok video je..okay sambung,,,bila aku carik dan carik dan carik,,,ryan mmg ade girlfriend dulu...nama dia tarynn nago (bangsa ape entah)...tarynn ni ade dalam beberapa video ryan n diorang dua sgt cute okayyyyyyy...

okay,,pompuan tulah tarynn...

                                     

tarynn ade dalam "twilight", "new moon", "house" (version ryan higa) n banyak lagi lah...n diorang selalu buat webcam same2...comellah diorang dua,,,dengan ryan yang masih budak2 lagi...serius comellll....

                                       


                                        


                                         

diorang couple since 2003 (koooottttt)...tapi mase 2009 diorang clash...aku x taulah sebab ape...x carik detail lagi..so,,tarynn jelah last girlfriend ryan higa...sampai sekarang ni,,dia masih single...n ape yang aku dapat conclude kan berdasarkan kajian aku terhadap ryan higa selama 1 hari ni,,,ryan actually patah hati gila..so,,dia dah x nak couple, sampailah skrg...

n seperti yang kita semua tau,,antara penyumbang terbesar kepada populasi gay dekat dunia ni, kecewa dgn perempuan...so, konklusinya kat sini,,ryan higa maybe gay??? urgggghhhhhhhhhh!!!!eeeeeuuuuu........
sebab tu lah die buat video2 macam ni kan...

 
Reality vs Expectation: Romance (2013)


The worst boyfriend ever (2012)

n yang paling x menahan.....
Bromance (2012)

okay,,maybe bromance tu pasal brotherhood between friends (brother from another mother) kannnn...tapi cuba dengar chorus dia ......
"bromance,,,nothing really gay about it,,,not that there's,,,anything wrong with being gay"...
ermmmmmmmmmmm.....eeeeeeeuuuuuu!!!



okay,,,maybe i'll exaggerated a little bit,,tapi aku tetap rasa,,ryan higa ade potential untuk jadi gay..

nahhhhhhhh,,,just kidding...he's still funny and handsome :)) 


TEEHEE :)))

P/S: btw,,sarah kate,,sape pakai subang sebelah tu maknanya gay...cuba tengok gambar kat atas..ermmmmm...
n lagi satu,,aku mmg letak beberapa quote from ryan higa..teehee :))

No comments: