Friday, November 23, 2012

21 st :D

akhirnya...ak capai 21 tahun yg sebenar..and i got the best celebration from my dearest TMD...simple and sweet...first time rase terkena betul2...mmg x dapat agak...okaylah,aku nak cite...

dekat KK Tanjung Rambutan, waktu lunch...Aravin kate, sebelum pegi lunch, dia nak jumpa ayah dia dulu...tapi kitorang x boleh ikut...so kitorang duduk balik dalam MCHC tu...tapi tiba2 alia hilang...aku terkejut jugak la...sanggup aravin x ajak kitorang, tapi ajak alia...

btw, dari pagi mmg diorang x wish pun..tapi aku x expect papelah...diorang baru kenal aku kot...kenal yang betul2...bukan dah 3 tahun kenal...baru je...

so, masa aku tinggal dengan syuad dalam MCHC, kitorang mengomel aka membebel la..."kenapelah aravin ajak alia, tapi tinggalkan kita...sampai hati diorang"...sampai syuad buad gosip "aku rasa, aravin dengan alia ada something la..ko x perasan ke"...memang nampak sangat x logiknya di situ...tapi aku boleh respon "eh,,iye ke syuad...tapi x lah...mane mungkin...tapi macam iye pon ade"...

syuad call alia "nape tinggalkan kitorang, oh my god *gaya syuad*, sanggup ampa tinggalkan kami n then ikut aravin...sampainya hati ampa"...okay, dia letak..lame jugaklah tunggu..dalam 30 minit..

dekat dalam MCHC, kitorang amek gamba la...naseb la ade hotspot...so, mood *anti-social* pon mula...online online online...bosan...syuad cite pasal kakak dia plak...kisah kakak dia kawen, ex boyfriend kakak dia....

alia sampai,,dia cakap "korang jomlahhh"...pastu syuad mulakan "sampainya hati ampa tinggalkan kitorang...pegi ikut aravin...eee,kesian kat kitorang dua...tunggu panas2"...muka alia serius macam nak nanges...suara pon dah lain...aku macam biasalah, kalau muka org dah lain, aku diam je...takutttt

pastu, jalan ke kereta....bukak pintu kereta, ada kek atas "divider" kereta tu...tapi bukan tu yg aku nampak dulu...aku dengan diorang nyanyi lagu birthday...

aku serius terkejut gila, serius x sangka yang kawan baru aku ni ingat jugak birthday aku...serius x sangka! aku macam nak jerit je "eeeee!!!korang ingat burfday akuuuu...korang ingatttt! serius terharu" aku tanya kat syuad, "ko tau ke semua ni"..pastu dia angguk..gelak gelak gelak...alia pun cakap, dia serius sentap masa syuad cakap "kenapa ampa tinggal kami " tu..patultlah muka mencuka habis...scene call alia masa ak berdua je dgn syuad dekat MCHC plak merupakan fake scene...seriusly syuad pelakon terhebat! seriusly!

diorang blanje makan dekat restoran daun pisang..orang kedai tu pun bagi aku maruku....balik tu, diorang bagi aku hamper...aku cakap dekat aravin "weyh,,ko amek mana mana hamper kat rumah, pastu bagi aku kan??" pastu diorang bagi tau, diorang yg pilih sendirik makanan kat hamper tu, pastu pilih sendirik ribbon kat hamper tu...klaka burfday dapat hamper, but i really really really appreciate it! thanks guys











NAJIAH AMIR *okay, tiba2 mucul nama ni plak :D* you are the best...kalau ko baca blog aku ni jiah, thanks sangat2...i miss this old friend ;(

luckily, i have TMD that make my burfday sooo much fun...3 month friendship which is better than 3 years friendship.

xoxo *tiru style damon*
anis