Thursday, September 6, 2012

i cried for my result PHASE 2

hello bloggie..dah habis exam phase 2, dah dapat result pon..okay, maybe, this is the most unforgettable moment..bila aku nampak result aku, aku terdiam lama jugak depan board tu..aku conquer board tu..orang kat tepi tanya "anis,,pass x?? macam mane result??"..i'm soo sorry for those people..i've no mood at that time..i'm not answering their question. i'm not smiling at them, i'm not even look at their face...i'm so sooo sorry..

actually, i'm soo dissapointed...maybe, this is the worst result that i've ever got...x pernah seumur hidup aku...x pernah..orang lain maybe fikir mase tu "hak alah, engkau lulus kot...tu pon nak kecah ke..perlu ke nak nanges teruk2 sangat..bersyukur sikit sebab ada yang gagal.."

i'm sorry, as i said before, its my spontaneous reaction...i cannot control myself..i'm soo sad..i can't be rational at that time..masa aku tengok result tu, serius macam tamparan besar kat aku...but then, after going home, i recite the Quran, i pray to Allah...i'm feeling better...Alhamdulillah...thank you Allah...aku lulus untuk exam PHASE 2 dan aku akan teruskan dengan PHASE 3A...

thank you ayah, mak, adli n jiji...thank you my dearest housemates..thank you friends for everything..we will do our best, to be a GOOD DOCTOR in the future...