Tuesday, July 24, 2012

Random and hye there :)

hai bloggie....lamanya x menghupdate blog...dah bersawang dah blog aku ni...malaslah nak update..x tau nak update apelah senang kata..hahhaha..

"haha"..kenapa word ni famous sangat eak skarang? entahlah...maybe sebab nak mengsedapkan ayat, or x nak bagi orang lain faham maksud tersirat...or nak bagi org lain ingat kita saja nak buat lawak,,or mmg kewajipan letak "haha" dekat setiap belakang ayat..."haha" ni dah mcm nama orang korea dalam running man show tau x..haha...

nilah HAHA running man

pejam celik pejam celik pejam pejam celik celik pejam pejam pejam....dah nak habis dah phase 2..phase 2 ni, senang kata macam sem 1 3rd year la...kitorang punye sistem ni pelik sikit..haha..ada lebih kurang 2 minggu lagi nak habis phase 2..lepas tu,,revision..raya...EXAM!! uwaaaaaa...seramnyerrrr!!! doktor2 dahlah suka takut2 kan..mmg aku takutlah nak exam ..

Phase 2-THE BEST PHASE i ever FACE!! haha...serius,,aku suka gila phase 2..sayang gilalah kat phase 2..sayang nak matiiiii..haha,,overrr!! 

mungkin sebab phase 2 bukan teori semata mata macam phase 1a n phase 1b kot,,,yg kena belajar je tuuuu..tapi still x blajar jugak kann -_-" phase 2 more towards practical...mula2,,bak kata aina,,mmg cuak jugaklah nak FACE patient masa PHASE 2 ni...yelah,,ade yg muka ganas2,,ada yang tutup mata bila student dtg, ada yang malas nak layan.....tapi, syukur kepada tuhan, setakat ni,,x de lagi patient yg halau aku lahh..hahaha...malas nak layan tu ade..

masa phase 2 ni jugak, ade bedside yg x de masa phase 1a n phase 1b dulu...even kena berdiri lama, tapi aku sangat suka bedside...sebab input yg masuk lebih melekat bebanding duduk dalam lecture hall, dengan lecturer bebel sampai ngantuk...pastu,,kalau esoknye ade bedside,,malam tu mmg pulun habislah study..x nak kena marah dngan lecturer sbb x prepare kan... *tapi x dpat jwb soalan lecturer jugak..huh!!*

tapi, best of the best,, of courselah groupmate aku kan...team medical ichigo..mana datang tah nama ichigo ni..haha...kalau aku x satu group dengan budak2 terencat ni,,mesti phase 2 aku x sebest skarang kan..sedih sangat sebab lagi 2 minggu je nak habis posting kan ...*sebak sebak!!*...pasni dah x de group ichigo.... *teary eyes*...sume grup lain2...entah aku dpat grupmate sebest korang ke tak masa 3a nanti...seriusly, korang the best thing that ever happen in my RCMP life after ropol :) *poyo je :p...muntah hijau*


malam seribu bintang *uhukkk!!*-i'll never forget this
wonderful night

n phase 2 ni jugak, ROPOL dah semakin menyinar di persada usrah..chewahhhh!!semakin bergiat aktif dibawah jenama PEMBINA dan ISMA...banyak perubahan dilihat sejajar dengan peredaran masa..kami akan terus ..menerusss,,,berterusan.....menajdi insan yang baik pada masa akan datang...n for those yang terlibat untuk dakwah fardiyah, STAY STRONG okay! :)

ropol..from left: erin, sarah, haja, aku, awin, jah

oklah, patho lecture dari tadi tersadai kat luar,,nak jemput dia masuk ni..bye2 bloggie..ade masa, aku tulis lagi ea..annyonngg :))







2 comments:

SyazwinSaid said...

terus menerus berterusannn! hahaha insyaAllah

anis ayishah said...

GO GO ropolz! haha