Friday, July 27, 2012

8 Jam

hei bloggie..awatnya aku x study skarang ni?? exam lagi setanak nasik je oooiii..oklah, aku janji, i'll start study as soon as possible!

tadi x de kelas petang...petang mmg x lah aku nak study kan...even banyak gila masa tadi...mmg mind set dh terlampau kuat, kalau petang x leh nak study..haha..so aku buatlah "u-tube walking"...n jumpalah citer 8 Jam..

aku mmg nak tgok sangat citer ni,, sbb yg belakon my feveret artis kan...Shaheizy Sam n Yana Samsudin... minat habislah kat couple ni...tapi slalu citer diorang hampeh...x best!! tapi trailer 8 jam mcm mnarik...

alang2 dah ade kat u-tube, aku tengok jelahkan..seriusly, aku suka cite ni...maybe x sampai tahap suka sngat sbb ending mcm boleh agak, tapi aku sukalah...antara citer shaheizy sam yg aku suka after Sekali Lagi, yg dia belakon dengan Lisa tu...

mungkin adegan gaduh dia banyak sgt, salah satu lagi sbb yg mengurangkan minat aku kat cter ni, tapi overall, cite ni x rugi kalau tengok...tapi x delah sampai wajib tonton..haha..aku bagi 4/5 la cite..suka couple Yana Sam ni :)


1 comment:

tinta kirana said...

wah2..ak pn suke diowg nis^^ (menyibuk je ak ni)