Friday, March 30, 2012

self defense mechanism

i have a feeling that everyone are planning to make a war on me right now..because of my previous post,,which have been converted to draft,, right after i'm posting it...

relax babe..relax girl..relax friend..okay,,i know that i'm wrong..i'm not suppose to write all those thing..yeah,,aku bersalah!

alah,,biasalah...dah benda tu yang ada dalam kepala otak aku,,so aku tulislah...simpan dalam diri,,or luahkan dekat blog yang mana follower aku ni hanyalah housemate aku,,i prefer the second choice..i have the right to make a choice okay..even tho i know ,,maybe i make a wrong choice...so soryy :)

sbb korang pernah bagi tau,,tegur lah kalau rasa x puas hati..cara aku luahkan apa yang aku x puas hati salah kot..maybe ada yang rasa..'hak alah budak ni,,x puas hati ngan aku cakap lah depan2,,x yah nak bagi satu dunia baca'...ermmm,,aku ni bukanlah jenis yang pdi ckp depan2 ea..aku seganlah..maluuuuuu..hehe..

maybe,,jahat sangat kot ape yang aku tulis..sebab tu aku simpan dalam draft balik..aku tulis ke,,aku x tulis ke,,benda tetap sama..certain perkara yang korang buat kat aku,,menimbulkan rasa x puas hati ak kat korang..benda ni susah nak ubah okay!

bukan aku nak judge,,disebabkan satu perkara...aku nak kata korang ni macam gini macam gini...x!!!! ak cuma x puas hati benda tu je...at that moment only! contohnya,,kalau korang ada terkentut depan aku sekali,,aku x kan cakap engkau ni selekeh selamenye..lainlah kalau korang constantly kentut depan aku..baru aku cakap ko ni memang selekeh! mcm abby lah...kawan aku kat zimbabwe sane..

aku x judge korang tau! x...tak! TAKKK!!! cuma aku tulis apa yang aku x brape nak puas hati...n apa yang aku tulis tuu,,aku dah simpan dalam draft (dah 3 kali aku cakap)...klu ak simpan dalam draft,,maknenye ak menyesallah denga ap yang aku tulis.

satu je...u ask others about urself, but if others telling u the truth, u tend to avoid that person...I DONT UNDERSTAND..seriously..

ermm,,boleh reply dengan tulis di blog ke..atau apa2 jeleh (style khilal asyraf n dr M )..hahahaa..jgn tny ap yg aku tulis kat blog depan aku dkat dunia sebenar..dekat blog aku lain,,dekat dunia sebenar aku lain..yelah kot..

dah,,ngantuk...annyong :)

2 comments:

whiteCASTLE said...

okeyhh..hai aniiss..heee

aku tnyer kat sni..

ko ade probs ke?

nak story?

anything aku buat annoyed ko...aku tau banyaaakk..heee ;p

anis ayishah said...

oit sarah...x de papelah..

ni namanye masakah dalamn..masalah liver ke arah cirrhosis tapi masih tahap fatty live,,so,,masih reversible lagi..so dont worry..hahahhaha