Sunday, January 22, 2012

vampire diaries.damon.elena.stefan

beralih arah.dari korea ke amerika.

okay, aku dah terminat sangat dengan satu series ni. VAMPIRE DIARIES. seriously, sape yang x pernah tengok lagi, baik korang tengok.

x kesahlah korang nak minat orang yang aku minat ke, tapi seriously best gila series ni.

tapi satu je, kalau tengok n korang x suka dengan satu watak ni, nama dia DAMON SALVATORE, jangan kutuk depan aku

sebab aku minat dia

minat sangat sangat sangat! macam aku minat DBSK, SHINee..JOZAN, SHAHIR

x boleh kutuk orang yang aku minat, nanti aku sedih

damon second hero sebenanrnye. season 1 dia jahat sangat. tapi dari awal aku minat dia dah..sebab hero x brape nak handsome kan.

season 1 best, walaupun damon jahat.tapi dia funny n x bosan macam stefan! yang x habes2 cakap "i love u elena". bored-unattractive-dull couple. i'm not a fans of stelena :)

super duper hate this!

season 2 lagi best dari 1st season..tengok x berehenti dari pagi sampai malam. but, for those damon elena shipper, it could be the most heartbreaking season. lagi2, first episode. damon is dump by both katherine and elena. at the same day.


what the toooooot!!!!

tapi season 3..terbaikkk!!!! and for those dalena shipper, THIS IS YOUR SEASON! they kiss, elena jealous of rebecca, damon help elena A LOT, elena smile back to damon, no more hatred feeling towards damon..bla bla bla...

love this
                                   

double love this
n of koz, super duper love this!

elena is nothing like BELLA okay!! n damon is COMPLETELY DIFFERENT from jacob!

vampire diaries is way better than twilight. believe me! much much better..

but i love both :)






No comments: