Saturday, January 21, 2012

final exam, friends, friends' 'VSS'

Hello bloggie.

baru perasan..dari mula tahun 2012 sampailah sekarang, aku asyik membincangkan pasal benda yang x berkaitan dengan aku sangat.

berkaitan...cuma bau-bau bacang je sebenarnye.

okay, profesional exam lagi seminggu, n aku depan laptop mengupdate blog.

hari ni hari ahad, so aku nak memaafkan diri aku untuk x study n berehatlah sikit. padahal weekdays pon, aku x delah 100% fokus pon.

lagipun, sarah,hajar pegi UTP. mak ayah awin plak nak datang ipoh. NEGATIVE ATTRACTION mengatakan kat aku "diorang x study, so x payahlah nak study"

okay, abaikan aku..

dah nak dekat final ni, kawan2 semua memang pulun habeslah..sepatutnya macam tulah kan..tapi apa yang aku nampak di TERATAK ROPOL ni, suasana seperti biasa saja.

kami semua x delah dah ade kat library pkul 8 pagi..x delah makan pon membincangkan pasal study..x delah gila macam phase 1a dulu.

maybe itu apa yang aku nampak..apa yang kat pandangan diorang aku tak tau.

OF COURSE kita semua perlu macam tu..study and perform in examination is not the best thing for medical student . LULUS pon dah cukup.

okay, maybe aku cakap macam ni nak sedapkan hati aku je.tapi aku rasa betul apa yang aku fikirkan ni..

aku x rasa aku akan dapat result sebaik phase 1a dulu. tapi kalau aku kat tengah-tengah pon aku akan gembira.

after all,the most important thing for medical student is LIFE!

hmmm,,cakap pasal life ni,,housemate masing masing dah merancang future diorang.

ade yang suruh salah sorang ahli ROPOL cakap kat mak dia pasal VSS dia..

ade yang dah kenal berbulan bulan lamanya, tapi kitorang baru dapat hidu baru baru ni je. bonus: dapat semua ciri ciri VSS yang dia nak

ada yang masih main tarik tali, tapi mungkin jugak laki tu akan jadi VSS dia. quote dri dia "duit boleh pupuk perasaan seseorang tu"..n laki tu kaya. ada tanda2 di situ

ada yang nak mak ayah carikkan VSS untuk dia

ada yang masih tersepit antara 2 VSS, tapi nampaknya one of the VSS dah beralih arah kat roomate dia. n lagi satu "ibarat hujan di tengah hari" ..bermadah sungguh aku di waktu petang ni.

apepun yang terjadi, aku harapkan korang semua dapat bersama dengan VSS korang satu hari nanti.

n kat kesempatan ni..aku nak mintak maaf kat ahli teratak ROPOL..kalau ada salah silap..teramik barang sesuka hati,,terannoying...tersakitkan hati, terasa sakit hati kat korang, terbising, terteruja sangat pasal damon, terkutuk korang tanpa sedar, terjeling, termarah, termalas nak kemas rumah, termalukan korang...ter apa apa lagilah

doakan aku berjaya..doakan kita semua berjaya exam kali ni..x dikenakan supplement pon. sama sama hari jumaat tu, lepas amek result, semua orang tersenyum gembira..AMIN :)

heart you all.



P/S: VSS-very special somebody

5 comments:

SyazwinSaid said...

aku baru nak tnye VSS tu ape.... whai anis a.k.a. VSS aku, thanks for everything! doakan kte sume LULUS!

anis ayishah said...

VSS ko...eeuu,,x naklah.aku nak damon je VSS aku..okay,semoga kita semua lulus! aminnnn

Anonymous said...

gudluck korang!

D'jah zulkifly said...

wahai anis a.k.a VVSS ak jugak, aku pon same nk mntk maap mintk halal segala2 yg ter, n yg sengaja.. hehe.. semoga kita sume lulus.. amin! :))

anis ayishah said...

amin..semoga x de drama lagilah ye tahun ni..amek result dgn penuh confident yang kita semua lulus..hahahha,,tapi kalau ade drama pon best jugak :)

n whose that ANONYMOUS? naqeah ke?