Sunday, January 1, 2012

adam adli, can't you just stop from doing stupid thing?



try tengok video ni..try bukak kat u tube..tengok komen semua orang..

you know what, almost 80% of the comments disagree with their action..

mestilah ada yang sokong, tapi ramai yang kata perbuatan korang x melambangkan seorang mahasiswa.

dekat komen2 semua tu, nama UPSI buruk sangat.

siap ade yang kata "kalau aku ada awek kat UPSI, confirm mintak clash"

ape ke jadahnya entah korang buat semua ni..

just an immature attitude..

bawah ni,yang menarik perhatian aku..ade yang buat aku gelak..ade yang sangat rasional

kelakar kan!


malu x agak2 jadik orang melayu?

i will always support pakcik polis!



malu x agak2 UPSI pas ni? of koz!






i'm feeling better right now sebab semua orang dah nampak, yang korang ni ENTAH PAPE JE! 

balik rumah, tolong mak bapak basuh pinggan kan bagus.senang hati mak..x delah dia risaukan korang.

****out of topic.ade kawan aku cakap "manusia sekarang lebih pentingkan perjuangan politik dripada perjuangan agama ALLAH"...agak ouch di situ..tapi betullah apa yang dia kata..cuma aku ni, memang bersemangat sikit kalau bab2 malaysia, politik, harimau muda,korea...tapi insya-ALLAH..aku x kan lupakan kewajipan aku sebagai muslim..****


1 comment:

D'jah zulkifly said...

hahah. ko sorg je terasa.. cube klu si adm adli n the geng tu pon terasa.. memng x la kn sbb dorg x bace.. hai lah...