Thursday, December 1, 2011

ni macam pelik, tapi aku tetap nak cakap..

hello bloggie. baru lepas tengok ombak rindu..pannnnjanggggg sangat cite dia..ade part bossssannn, ade part aku teruje nak tengok..silih berganti part tu datang.tapi, x lah aku kategorikan x best macm nur kasih ngan lagenda budak setan.ermm, oklah..sape yang jiwang terlebih macam orang rumah min tu bolehlah tengok.

bukan ombak rindu yang aku nak cite sekarang..aku kan tulis kat atas tu "macam pelik"..sebabnya, aku memang pelik sangat dengan diri aku sekarang. dulu aku memang peminat setia korea or what so called kpop tu lah..memang fanatik gilalah!

tapi, sekarang ni, aku jadik menyampah dengan orang yang obses dengan korea..dalam kepala otak aku "weyh, dah dah lah tu!bosan tau x."

dalam otak aku lagi "kagum gilalah dengan golongan2 ni.x pernah bosan.." aku ni kan blood type O,,sebab tu mudah bosan dengan sesuatu.

orang fanatik korea ni pelik sikit tau..aku kan pernah mengalami..serius lain.scary,psycho,determine,faith,crazy, immature macam macam lagilah..

tapi aku x delah terus membenci korea kan..aku bukak je channel kbs world tu...aku tengok je snsd nyanyi the boys kat music bank..cuma aku x brapa nak faham dah kenapa aku minat sangat ngan diorang dulu?

conclusion of the story: aku muak dengan kpop/korea


No comments: