Sunday, December 4, 2011

kalau dah nama doctor...

hello bloggie..sampai 2 post kan untuk hari ni..x pelah,,blog aku..

okay,,kat fb,,aku jumpe satu fanpage..name dia, "doctors hangout"

pastu, admin dia post lah satu gambar ni..


kalau tengok betul2 gambar tu,,mmg susahlah nak carik gambar kucing..10 minit aku menghadap benda ni...sampai ngantuk aku..

last2 aku give up..aku bace komen.

tapi komen2 dia x boleh blah..


memang medic habis lah jawapan..2 orang ni mmg pelajar medic gred A+ ..

bifurcation...
1st 2 branches...
upper border of...

words kat atas ni mmg boleh nampak dimana mana,,tapi its more common in medics life.

bai :)

2 comments:

D'jah zulkifly said...

saiko btol... erfffgg

anis ayishah said...

ni mesti geng2 budak nerd je..kite x denye..haha