Saturday, December 31, 2011

biar mimpi sampai ke bintang

wahhh,, hello bloggie...lamenya aku x update belogggg aku ni!!! malas sebenarnye nak update,sebab aku dah jarang bukak laptop ni..

btw, hari ni 1/1/2012...happy new year!!azam aku hari ni semua dah terlaksana..


  • bangun at least kena pukul 9
  • sarapan kat tasneem
  • basuh maxie (motor aku)
  • jemur baju

  • kemas dapur
  • n last sekali...nak update belogggg yang dah lame kena tinggal!!
  • owh, ade lagi satu..nak tolong masak kat dapur
hari ni jugak, maktam aku tanya buat kali yang kedua kat aku, tentang symptom yang dia ade (sebab aku kan budak medic, high expectation from my relative laa)

dia tanya "mak tam ade sakit dada belah kanan, pastu ade lenguh2 tangan"

owh tidak!! teruslah aku google...balas punya balas mesej, last2..aku suruh dia jumpe dr..sebab dia bagi rating 3/5 sakit dia tu...agak tinggi lah kan..

okay, mengenai tajuk post aku hari ni "biar mimpi sampai ke bintang"..sebenanrnya ni tajuk cerita..

menggabungkan pelakon indonesia n pelakon malaysia..

aku x pernah suka cerita sinetron (cerita orang indon)..so aku x kenal lah pelakon2 sana..kenal muka je sebab astro banyak iklah pasal citer diorang..

eh,, adelah citer indon yang aku tengok..my heart,,love is cinta,,ku tlah jatuh cinta..sebab ade irwansyah..aku minat dia

cerita yang aku tengok ni, hero dia Randy (indonesia) and heroin elfira loy (malaysia)..



overall,,citer ni serious best! walaupun aku x brape nak suka lakonan elfira loy..tapi cerita ni best!

ceh, macam nak promote plak..

okaylah,,ade keje lain..

annyong bloggie :) jumpa lagi ^_^"

No comments: