Friday, October 21, 2011

mood, where are u going

hello bloggie..2-3 hari kebelakangan ni, aku mcm dah x de mood la..aku x tau sebab apa, sebab effect slalu dnga lagu emo ke?

maybe sebab tengah dalam keadaan hormone x stabil kot..tpi lame lagi aku nak period. so maybe ade fluctuation hormone lain selain dari hormone for menstruation cycle kot.

masalhnya, sekejap mood ada, sekejap x de. macam intenet rumah aku, sekejap ada, sekejap x de.



mungkin juga sebab perubahan aku yang banyak bercerita pasal orang lain kebelakangan nie. tp mcm x je..bergosip mmg rasa berdosa tapi aku x brape nak rasa bersalah. okay, aku kena join usrah! (just kidding)

okay, mari carik sebab lain. sebab orang sekeliling aku pon macam dah x de mood kot. hari hari ada orang emo, ade orang jiwa kacau, ada orang yang hilang jugak mood dia macm aku..

lepas tu aku akan terfikir, diorang jadik macam tu disebabkan aku ke? ak ni PERASA (mudah terasa) sikit. tapi lepas tu aku akan terfikir balik apa yang aku buat.mungkin ada yang disebabkan aku, mungkin tak.ermm. ALLAH know the best!

sebab lain, aku x study. aku rasa aku BODOH! bodoh sombong to be exact. dah tau bodoh x nak study. dah tau bodoh x nak focus kat kelas!

tapi, aku kan x de mood. padahal belajar ketika malas adalah antara jihad yang besar. tapi aku lagi besarkan malas aku dari jihad. BODOH kan aku!

my family will come to perak this coming sunday. i hope for a new hanset, for a wonderful dinner and lunch, n i really hope that they arrive SAFELY. ALLAH, please ease their way to ipoh.

p/s: having twitter is one of the unnecessary thing actually. twitter is the BIGGEST factor of my mood swing! should i deactivate my twitter account? nope!



No comments: