Sunday, October 2, 2011

Alvaro Victor and Hudud

hello bloggie..hari nak cite pasal hukum hudud, yang bakal dilaksanakan kalau pakatan rakyat menang PRU-13 kali ni.

i've no comment about this issue,,sebab kurangnya pengetahuan dalam perkara ni..daripada aku melalut, baik aku diam diam je..ape yang aku tau,hukum HUDUD adalah hukum ALLAH S.W.T yg wajib dilaksanakan ke atas umat Islam.

sekarang ni, ramai orang share satu post dari seorang remaja KRISTIAN yang bernama Alvaro Victor (x berape nak handsome,,tapi bolehlah..)...berasal dari sabah..disebabkan satu satutsnya di FB yang membincangkan tentang issue ini, dia telah mendapat beratus ratus friend request.

Sehinggakan Mursyidul Am Pas, Nik Aziz Nik Mat pon share status budak ni..

inilah status alvaro victor tu..cuba bace.


kelakar baca status Alvaro yang seterusnya (lepas dia jadik famous)..

dia pon x sedar dia jadik famous sbb Hudud

apa yang aku harapkan, semoga Alvaro Victor ni mendapat hidayah dari Allah untuk masuk Islam..aminnnnn :)




1 comment:

mangchikla said...

rasanyer dah muslim