Saturday, September 17, 2011

tiba tiba rase jelous!

hello bloggie..selama ni,,kawan kawan aku pergi study kat oversea,,aku x de pon rase jealous ke,,x puas hati ke..aku macam x kesah je..sebab aku memang x percaya diri aku..entah aku boleh survive ke tak kalau aku dapat study kat oversea..

tapi,,tadi sorang batchmate aku,,yang tengah study kat KOREA skarang,,post satu video kat u-tube..kitorang panggil dia mamat..suare die mmg terbaik.."penyanyi sekolah" katakan..

pastu,,aku tengoklah,,n ade link dia nyanyi lagu bogoshipda (ost stairway to heaven) dgn my memory (ost winter sonata)..,,dia tengah nyanyi lagu tu dekat KOREA tu!!! ramai orang sorak mase die nyanyi..aku rasa kat dewan tu mesti ade orang korea kan..diorang mesti agak teruja sebab ade budak dri negare lain boleh nyanyi korea dgn baik




wehh,,bestnyerrrrr!!!jealous gile dgn mamat nih!! dia dapat study kat korea,,nyanyi depan orang korea...KOREA TU!!!! yelah,,aku kan tengah mood korea..kalau dulu,,dia post gambar bersalji kat korea pon aku x de perasaan sbb ak x de mood korea..tapi skrg ni dah lain..

sbb tu aku cakap "tiba tiba aku jealous"!!waaaaa!!!!nak study kat korea jugak :'(

p/s: aku x jealous sebab die nyanyi ea,,aku jealous sebab die ade suasana korea tu..

No comments: