Monday, September 12, 2011

SSM-sangat sangat malas

hello bloggie,,kemalasan MELAMAPAU aku sekarang menyebabkan aku naik LEMAU...banyak dah citer korea aku layan..even juz satu episode, tapi aku tetap layan..itu menunjukkan memang BOSAN OVERDOSE..sampai awin pon boleh layan citer korea..kitorang mmg dah kritikal sgt sgt...

kalau modul GIT,, aku kenal stomach,intestine,rectum,gastritis, etc etc..kalau modul EGUR,,aku kenal male reproductive system, labia majora, labia minora, pouch of douglas, etc etc..tapi untuk modul SSM,,aku kenal kim rae won, kim jae won, ..aku jumpe balik lee dong gun..aku habiskan berduyun duyun citer korea..mmg HEAVEN hdup macam ni..

Kim Rae Won

Kim Jae Won

Lee Dong Gun

dah dua kali berturut turut aku post pasl citer korea kan..tu maknanye mmg bosan terlampau lampau..HUH!

ermm,akunaktulissomethingtapitaknakbagiadespacebar.bukanapepun,sajejenakbuatmacamni.oklah,akuxtaulahapeperasaankawanakusorangnikatmamatsorangni.tapikan,akuharapsangatdiaxberperasaankatmamatni.evenkitorangselalugosipkandiorangduaorang,tapiakuxnaklahkawanakuyangbernamaSnisukakatmamatyangbernamaAtu.maybeakujahatkotkalauharapkanyangmacamnisebabmamattumacamdahsukasangatsangatkatkawanakuni.sorylahA,akuxnaklahkodenganS.bolehx?tapikalaudahSmmgsukakatko,xkanakunakhalangkan.ermmm, tapiakuyakindanpastiyangSxsukadekatA.akupasti.

oklah..annyong bloggie :)


No comments: