Saturday, September 3, 2011

raya,,movie,,konvoi,,sume aku nak citer!

fuhhh!!lame beno x update blog aku ni rupenyer...lupe plak nak cakap.. "hai bloggie"..hang pekabo..lame aku x bercerite dengan ko kan..yelah,,x de ape benda pon yang menerujakan aku..skrang ni plak,,aku tengah teruja sebab masih dalam suasana syawal...dan yang paling aku teruja,,blogspot dah berubah 100%..dashboard dah lain,,compose new post pon dah lain..

ni dashboad yang baru

ni plak compose new post yang baru..

raya kali ini,,alhamdulillah,,syukur ke hadrat ALLAH,,aku rasa raya kali ni cukup bermakna sekali..walaupun tanpa kehadiran adik,,tapi aku dapat merasai kehangatan syawal kali ni...alhamdullilah jugak sebab ALLAH dah membuatkan aku terima yang adik aku dah x de...ramadhan tahun ni,,hati aku tenang sikit..tapi aku x kan pernah lupa arwah adik =)

duit raya,,ermmm..macam biasa..ingat aku dapat sikit tahun ni,,rupenye adelah beberape orang pakcik or makcik aku yang jadik penyelamat..hehe..cukuplah buat baya tambang bas nak balik ipoh..duit raya paling best of koz dari MARA...600++ hari raye pertama..thank you mara!!lap u...

aku pergi baraan kampung,,even dapat 10 rumah je...aku konvoi dengan kawan2 lame..walaupun 9 org je yang ikut konvoi kali ni,,tapi aku tetap rasa kemeriahannya..last sekali,,part paling best bile madi datang rumah meo..tembamnyerr die!!!mcm nak cubit je pipi dia tu..jiah pon same..tapi madi lagi tembam la..banyak sebenarnye gambar yang kitorang amek tapi sume kat kamera dyorang..hampir 12 jam jugaklah perjalanan kitorang hari..penat yang teramat lah!

esoknye plak,,cousin aku ajak makan johnny ngan tengok wayang..n aku pergilah tengok hantu bonceng..muahaha!!sebab ade zizan kan...aku baca review orang,,citer ni boleh dapat 4.5 stars..kira orang puas hati lah tengok...bagi pendapat aku plak..ermm,,3.7 stars ko,..sebab ade zizan..aku bagi 4 stars la...SEBAB orang sebelah aku ni bercerita@bercakap x berenti renti...aku memang beli tiket tu nak denga citer dia pon!


tapi,,bettter kalau tengok sendiri..boleh tahan lawaklah..boleh tahan lah citer dia..cuma x lah sampai tahap best giler!!

oklah bloggie..aku nak sambung beraya kat JB plak hari ni..fuhh!!banyak lagi sedara aku tu kat JB..n nak kumpul duit raya banyak2 lagi..btw,,hanset kelabu sony ericsson aku tu hilang..bapak aku ni still x taw lagi..kalau taw habis aku...memang kena beli HTC lah mcm ni..annyong =)

No comments: