Thursday, September 29, 2011

love story in harvard-korean drama-

hello bloggie..okay..cite ni berat..berat weyh!!sama tahap lah ngan stairway to heaven,autumn in my heart,winter sonata,sad sonata..n ni cite last aku buat mase ni..pas ni dah kena focus utk study..profesional exam dah nak dekat dah..

cerite ni berat!!! (walaupun aku dah ulang banyak kali,,tapi still aku nak cakap..cerita ni berat!!) kalau nak compare dgn which star are you from,,aku lagi suke WSAYF...

ape yang aku x suke kat "love story in havard ni" : aku amat2 jeles ngan kim tae hee@heroin (sebab die rapat sgt dgn kim rae won) n aku x suke kim tae hee sgt dalam ni..aku lagi suke watak kim bok shil@jung ryu won..die lagi sesuai ngan kim rae won kot..

weyh,,nak gelak part mane pon aku x tau..sepanjang citer serius je..tapi cite ni x delah effect mood aku sgt..x delah macam sassy girl chun hyang.

overall,,its a worth-to-watch drama..tapi maybe aku x de mood nak tgok lagi sekali kot..sebab x de part yang boleh buat aku gelak..tension pon ada!



thumbs up for kim rae won's acting..HE IS THE BEST..aku paling suka watak dia dalam "my love patzzi"..aku paling suka citer dia "which star are you from"..n paling respect lakonan dia dalam "love story in harvard"..i'm kim rae won bias :)

untuk love story in harvard, aku bagi 7/10

ranking citer korea aku skarang,,

sassy girl chun hyang
my girl
winter sonata
which star are you from
princess hour
stairway to heaven
sad sonata
love story in harvard
dream high
save your last dance for me
my love patzzi
secret garden
coffee prince
my name is kim sam son
49 days
boys over flower

ade beberape citer korea yang x tersenarai,,sebab mmg x leh masuk lah ngan jiwa aku..maksud aku,,bosan!!

okay bloggie,,lepas ni..tolonglah aku yer!suruh aku study,,STUDY...STUDY!!!!! ak x nak jadik pemalas macam zaman GIT n EGUR lagi..go go anis! chaiyok..

No comments: