Saturday, September 17, 2011

ingatkan aku denga suara h***u..

hello bloggie..okay,,aku tengah menaip dalam keadaan menggiil ni..tahap 9 skala ritcher punye!!

macam ni,,aku tengah sorang2 ni.. skarang pkul 2 pagi..pastu aku terdenga something kat luar bilik aku..dahlah aku belum amek air semayang ni..so aku gagahkan hati bukak pintu bilik,,keluar untuk ke bilik air yang terletak kat bilik mak aku..

mase tu gelap,,so aku bukak lampu yang kat belakang dulu..mase nak bukak lampu kat depan tu,,aku denga orang ketawa "hik hik hik" (dari arah bilik mak aku)..

masa tu hanya ALLAH jelah yang taw..pastu aku terus pandang kat pintu bilik mak aku,,tanpa fikir ape2 dah,,aku jerit sekuat hati bila nampak orang tengah intai aku sambil ketawe...

aku jerit dan jerit dan JERITTTT!!!! walaupun aku taw,,rupenyer tu mak..tapi aku tetap x boleh nak stop jerit..sampai ayah aku bangun n marah aku...

YA ALLAH,,,mak aku memang nak buat aku sakit jantung..rupenye dia yang buat bunyi kat luar tu..dia matikan suis ape ntah..pastu,,dia terdengar aku bukak pintu bilik,,dia cepat2 lari kat bilikdia,,dia ngintai aku..pastu dia ketawelah..

jantung aku mmg macam nak tercabutlah tadi..tengah gosok gigi pon menggigil..

sekarang ni dah ok dah..oklah,,gud nite bloggie..besoklah aku letak gamba ape2..takut nak google malam2 ni..

4 comments:

D'jah zulkifly said...

hakhakhak bongok giler.. memang nak makan peempang ayah ko la. mak ko pon satu hal. da taw anak dy ni penakottt.. hahah.. anyway, klaka! hahaha

anis ayishah said...

hahahaha,,nseb x kena serangan jantung..bila fikir balik pon jadik kelakar..heheh

Nabilah Husna said...

hakhakhak...lawak sungguh...pdan muke kne mrah=P

anis ayishah said...

kurang hasam ea abby =P