Wednesday, September 7, 2011

hai,kelakar sungguh :))

hello bloggie..kali ni post ke arah kekejaman jugak..sebab aku rasa kelakar..x de kena mengena dengan mana2 budak RCMP..perkara ni berlaku masa raya lepas ni..

FINE!!ko x suka citer melayu..ko juz tengok citer orang putih,,citer korea..tapi yang gatal sangat bukak hard disc aku part MALAY movie tu kenapa?pastu tanya aku "apa benda yang ko tengok ni anis??" "entah pape lah anis ko ni,,benda ni pon ko nak tgok ke??" "eee!!aku x penah kenal pon spe dia ni anis"

FINE!!FINE!! ko tgok cter mat salleh n mamat2 jambu tu je..so??awatnya hang gatai tangan bukak folder tu kalau x suke?or maybe ko suke tapi malu nak mengaku KOT!! sebab masa tuh ade BF ko yang mmg x layan citer2 melayu ni,so ko buat2 x kenal dyorang..x kan JOZAN pon ko x kenal KOT!

kelakar lah manusia ni sorang..mula2 bengang jugaklah,,tapi bila fikir balik,,nak gelak kuat kuat pon ada..aduhaiii!!ade gak orang macam ni kan?musykil2..

aku gelak macam gaya hishamuddin ni lah!!nak hentak meja pon ada..

*ada rekaan sikit cerita di atas untuk mengHOTkan keadaan..

lagi satu perkara yang agak kelakar bagi aku,,bila, adelah sorang kawan aku ni..aku ternampaklah status dia kat twitter kan..berbunyi begini "kenapalah ko tulis mcam tu kat blog kau,,menampakkan kebodohan kau je"..ala2 macam tu lah..AYAT TU BUKAN UNTUK AKU ea..(or maybe untuk aku..x taw sebab random tweet)..tapi ape yang kelakar,,SUKA HATI DIALAH nak tulis ape kat blog dia..yang hang sibuk2 awat? macam lah blog hang tu x de kebodohannya!!haddooiii...hang ni betul buat aku nak gelak besaq la..

haddooii,,penat dah gelak..gelak x berenti renti ni..n ni blog aku,aku punya suka nak tulis apa,,nak kutuk pon dalam hati je lah ye...hadddoiii!!!kelakar kelakar KELAKAR SANGAT!! S.T.U.P.I.D.O!

3 comments:

SyazwinSaid said...

hahahah aku pon nak gelak besauuu jugaakkk!
btw perlu ke ad WORD VERIFICATION sgala bagai kalau nak komen! myusahkan aku je! hahahah

D'jah zulkifly said...

hamboii.. double meaning sungguh.. anyway ada betoi nya.. anyway, awat bahasa utara plak ni? oh yeah, blog hang, ska ati hang lah ek. hahahha

peace^^v

anis ayishah said...

awin..word verification ape eak?x faham lah..

jah,,aku buat ayat utara sbb teringat awin yang tetiba nak cakap utara hari tu..HAHA