Sunday, July 3, 2011

skyping..love it~

hello bloggie..hari ni,aku berbual ngan jiah kat skype dekat sejam...sampai terlepas tengok "anakku bapakku" kat astro prima...tapi,,rasa happy sangat sebab dapat skype lame ngan dia...lame dah x aku skype lame macam nie...habis berbual,,sambung chatting plak..(padahal berbual tulah chatting..tapi maksud aku kat sini,,chatting tu tulis2..hehe)

jiah makin berisi aku tengok..bulat sikit muka die..macam epal..hahahah!!jahat gile aku..tapi betul ni..sebab tu aku nak panggil die cik bulat..sedap jugak kan,,hehe!!jangan marah jiah =)



jiah pon cakap aku makin tembam...tu mmg aku dah tau lame..sejak kat kmkn lagi...sape suruh makanan kat kmkn tu sedap sangat...

aku nak letak gambar jiah kat blog,,tapi die x letak plak gambar kat facebook..geram plak aku...x pe,,besok aku mintak ...

oklah,,sampai sini je nak cakap..annyong bloggie~

2 comments:

Anonymous said...

anis!!!!!ko ckp ak tembam kat cni??jatuhla saham ak!!!hahahahah

anis ayishah said...

muahahahha!!!tapi gambar ko tu x tembam plak =)