Saturday, July 2, 2011

design blog dah tukar lagi =)

hello bloggie..sebelum ni aku ade cakap kan,,minggu depan baru aku update blog...tapi aku tengah teruje ni sebab aku baru design blog aku...sebelum ni,,aku ade stalk kawan2 aku kat blog die..n ramai yang guna "template kosong"..means x delah corak2 as background tu...n aku try lah dkat blog aku ni...aku kan cepat buhsan dengan benda yang same je..kalau sarah suke tuka2 title blog die,,ak plak suke tuka2 design blog aku =)

warna background yang aku pilih hitam..bukan sebab dunia aku ni kegelapan ke ape,,tapi tulah..warna kegemaran aku juz hitam ngan putih.. (n sometimes purple..)..sebab tu banyak barang2 aku warne hitam or putih..tapi bile banyak putih,,lagi menampakkan aku ni pengotor...sebab sume barang2 tu jadi kotor lepas 2-3 bulan!!so,,aku decide pilih warne hitam as background utk blog doctor ayishah (macam x sampai je ape yang aku nak sampaikan...)

(bapak aku balik kaki ayam..macam x sampai jer~)

oklah,,tapi,,ape yang aku suke pasal design baru ni,,kalau scroll sampai bawah.. ade satu gambar ni...comel je aku rase gamba ni..hahaha...aku sukee!!  =) pastu,,kalau click kat mane2 link,,nanti tulisan die jadik warne pelangi =)sukee!! n lagi satu,,terase nak letak lagulah..ermm,,dalam perancangan (tapi boleh pause kan kalau x nak dengar)..

oklah,,aku nak pegi tempat lain...bubbye bloggie..annyong!!

2 comments:

D'jah zulkifly said...

saje nk soh org skroll smpi bwh kan.. but, yeah, comelll sangattttt gmba tu!!!!! maigodddd... hahaha

ko bkn ske wrna coklat n kelabu gak ke? wrna org2 'dewasa'. hak5

anis ayishah said...

agak kurang hasam ea ko...hahahhaa!!aku mne minat warne coklat ngan kelabu tu...cume sometimes berminat kat hati je. =)