Saturday, June 18, 2011

x payah baca..nak merapu

hello bloggie..post ni tajuk dia x payah baca..mmg x patut baca pon..sebab aku nak merapu..aku suka tuka style blog aku..sebab aku akan bosan bila blog aku macam tu je..tapi,,apa yang aku perasan,,beberapa blogger terkenal mengambil langkah mudah untuk tidak menukar style blog..mengapakah??adekah mereka malas nak tukar..tapi rajin plak nak post mcm2...dyorang x buhsan ke ngan style yang same je..

gambar hiasan..bukan sebab dia x tuka style blog..dia baru je tuka..saje nak letak.. :))

semua housemate aku taw,,aku minat shinee...skarang nie,,ak dah x fanatik macam dulu..sebab ape eak??sebab menjadi seorang crazy fangirls amat meletihkan jiwa dan raga..minat kat shinee ni aura dia lainlah..aku still minat dyorang even dyorang nie agak kurang famous compared to b2st n 2pm...tapi still aku suka shinee..lagi 3 hari,,shinee nak debut kat jepun..sapa yang paling aku minat antara dyorang?? KIM JONGHYUN!!sebab suara dia amat sedap,,sweet gile muka dia,,n macam2 lagilah..





nilah kim jonghyun..main vocalist for shinee..

post aku kat blog banyak pasal ML ngan korea/japan kan??sebab benda yang buat aku excited nak tulis juz dua benda nie je..aku agak rasa menyamp** bile bakal2 doctor ,,kebanyakkan post dyorang pasal benda study,,eg "how jaundice occurs".."what cause hepatitis".."how malaria n leptospirosis lead to jaundice" (sorrylah,,baru baca pasal jaundice,,terbanyak plak contoh pasal jaundice)..bukan sebab apa..sebab aku rasa dyorang menganggap benda ni satu kewajipan..kalau dia nak jadik doc,,dia praktikkan sampai masuk dalam blog..memang x salah..tapi x salah jugak kan aku nak rasa menyampah kat golongan2 macam ni..



aku dah kate x yah baca..sebab aku nak merapu..benda aku nak merapu pun kadg2 entah pape...sekarang ni dah nak pukul 4..tapi mata malas nak tido sebab nak bangun lambat...bloggie,,aku nak balik rumah..aku buhsan lah kat sini..even kat rumah pon kadang2 buhsan,,tapi perasaan buhsan kat rumah lain tau..buhsan kat sini kadg2 cause "hepatitis..inflammation of liver.." aku pernah post,,they can't hurt you unless you let them..okay,,aku mmg suka sentapkan orang..sebab aku akan sentapkan orang yang sentapkan aku..aku rasa,,bila hati aku sakit..its not fair kalau dia punya hati elok je kan?so,,aku sakitkan jugaklah..yup!!aku jahat bila masuk bab ni..sebab ape??sebab,,bagi aku..itulah yang dipanggil "keadilan"..maybe aku akan forgive that person yg sentapkan aku,,but i'll never forget,,so,,kalau dia buat balik..aku akan ingat n bertambah menyampah n meluat aku kat manusia tersebut..benda ni random ea..x ditujukan kat sape2 pon..(gelak jahat)


topik merapu seterusnya..aku lapar!!dahlah..mata aku dah ngantuk lah...aku nak tdiur..banyak lagi nak merapu..tapi tiba2 blank..okaylah..annyong bloggie...







No comments: