Thursday, June 30, 2011

today my life begins..

hello bloggie,,juz a short entry..thanx to jiah yg dedicate kan lagu ni kat aku...dia kate lagu ni dapat bagi semangat klu kite tengah x bersemangat..aku suke lagu ni,,suke makna lirik die,,even skrg ni aku tgh denga lagu ni ..

tapi tulah,,once smgt aku dah hilang,,susah nak carik balik...smngat aku nak study dah lame aku tinggal mase 1a dulu..bile cuti,,mmg x lah aku nak bukak buku,,n mood tu masih lagi sampai skarang..

exm MEQ hari ni,,alhamdulilah okay,,bolehlah!!x lah puas hati..tapi aku yakin,,emq esok,,aku berserah jelah kat tuhan...hope ape yang aku hentam tu betullah..

nak denga full version kat sini eak =)


No comments: