Monday, June 6, 2011

they can't hurt you unless you let them..

hello bloggie..sebelum nak tulis nie,,nak mintak maaf dulu..aku bukan macam awin yang boleh cakap direct..aku ni penakut sikit,,so aku tulis kat blog je..aku x suka orang sindir aku,,n post kali ni,,kalau ianya ke arah sindiran,,i'm sorry..juz nak tulis apa yang terbuku kat hati je..aku x pernah lagikan tulis macam nie??blog aku penuh dengan citer korea n jepun je..so,,izinkan lah aku utk tulis post kali nie..maybe aku akan delete..

beb,,jangan salah sangka or salah anggap..setelah aku fikir2 balik..aku x rapt ngan ko sekarang bukan disebabkan COMEL..nak kata aku bias kat pihak COMEL pon x boleh..ni aku yakin dan pasti sgt,,aku x rapat ngan ko cam dulu sebab kita dua ni mmg lain sgt sgt sgt!!! senang kata,,aku x boleh masuk ngan ko n ko x leh nak masuk ngan aku..



kita banyak sgt perbezaan lah..ko banyak kali tulis,,org akan layan ko mcam mane ko layan dia..macam tulah jugak ngan aku..terlampau banyak sindiran,,yang kadang2 aku x taw benda tu dituju untuk aku ke x,,buat aku sometimes tawar hati ngan ko..n aku pernah terfikir..aku malas dah nak amek tau pasal ko,,sebab ak x nak sakit hati..drpd sakit hati,,baik aku avoid benda yang buat aku sakit hati kan..

tapi kalau ko berdua je ngan aku,,ok je..cuma time ko jauh n ko dengan twitter,,or blog or facebook,,n start tulis benda2 yang berbaur sindiran..aku start terasa..n macam tulah bermulanya aku x rapat ngan ko kot..so,,aku juz nak clarify kat CANTIK,,malam tu aku x leh nak luahkan..sebab aku x pandai susun ayat..so inilah luahan yang sebenarnya..bukan disebabkan COMEL..aku x rapat ngan KIUT..bukan sebab aku bias..tapi disebabkan masalah antara aku dan KIUT itu sendiri.. :)

ayat putar belit sebab x nak g tau nama...

No comments: