Monday, June 20, 2011

patutkah aku unfollow dia?



hello bloggie..cuba selami perasaan aku ni.."aku bukan rapat ngan orang tu,,yang rapat ngan org tu kawan aku..n aku follow dia sebab dia follow aku (kat twitter)..tapi,,masalahnya sekarang..timeline aku disemakkan dengan tweet2 dia..kalau best x pe..ni tweet yang aku pon x nak taw!!"

yup!!twitter mmg tempat nak update segala perihal pasal diri korang..ak x kesah bila org tweet "aku lapa".."aku dah kenyang"..tapi kalau dah terlampau banyak sangat..n timeline dipenuhkan dengan tweet budak tu je,,mmg baran jugaklah...

dahlah follower aku sikit...asyik muka yang sama je muncul kat timeline...oklah,,cam nilah..aku rase manusia tu x bersalah pon...yang jadik masalhnya sekarang aku..patut ke aku unfollow dia??macam mana kalau dia dapat detect aku unfollow dia??aku x rapat ngan dia tapi x delah sampai tahap benci..mmg x lah..lagi satu problem aku ngan dia,,dia terlampau suka balas KOMEN!! dah jadi ruang sembang dah twitter tu...buhsan taw x??

yang pastinya,,manusia yang aku maksudkan ni bukan dari kalangan housemate aku..sebab aku mmg nak taw sgt perkembangan dyorang..buzy body x??yelah,,kdg2 klu ade yang x puas hati,,twitter jadi mangse luahan perasaan..

haishh!!masalah2..besok kalau aku ada keberanian,,aku unfollow lah dia..annyong =)

No comments: