Saturday, June 11, 2011

maharaja lawak minggu 11 (jozan terbaik!!)

hello bloggie..actually aku malas nak buat ulasan ML minggu nie..tapi,,setiap minggu aku dah buat...so buat jelah..tapi malas nak panjang2...thanx sangat sangat kat min,syuad,ani,zack,cam,fana,fidah,noi n sumer ahli rumah aku sebeb mmg happening gila malam tuh..plus,,credit kat sepah n jozan sebab korang memang best sangat!!

jozan memang terbaik!!!! awan nano yang dulunya memang dah femes bertambah tambah femes..sampai ade yang komen kat youtube,,"tengok video awan nano semate mate sebab jozan"...memang x leh blah..n banyak lagi yang komen bawah tu.."jozan!!!jozan!!"..padahal tu video hafiz...ni ak snap beberapa..







hope korang buat lagi gempak minggu depan...lagi satu,,awin tengok persembahan jozan sampai nanges..dia kate dia terharu sebab lawak sangat...memang x bleh blah!!muka je legend..dalam hati ada taman gak awin ni...punyalah mengata husna dulu..klaka betul...

btw,,dah bace review kl gangster...ramai cakap best..aku nak tengok citer nie..first sebab zizan,,then sebab shamsul...oklah,,smpai sini je..bye2!!

*nak bace review penuh kat sini ea :)

No comments: