Saturday, June 25, 2011

ape cer ustazah bahiyah ngan sepah??

hello bloggie..maharaja lawak dah habis..tapi dari pagi tadi kitorang masih bersedih (ceh!!ayat x leh blah)..yang bersuke rie of kozlah sarah sorang!! yang nak sepah jadik juara dia je!!haishh..jeles betul aku...

oklah,,berbalik ngan tajuk post hari ni,,mesti ingat lagi scene sepah ngajuk ustazah bahiyah kan??


vs


2 kali SEPAH ngajuk USTAZAH BAHIYAH...part kat johor tu mmg jadik fenomena jugaklah,,,dapt standing ovation tu!!(maybe org johor bias kot..)..masa final plak,,aku rasa BEST gile persembahan diorang...best sangat..

n banyak jugaklah aku denga,,"x baik sepah ngajuk ustazah bahiyah cam tu".."sepah patut mintak maaf kat ustazah ngan suami" n macam2 lagilah...

tapi,,tadi aku ada tengok FB ustazah bahiyah...dia ada post pasal benda ni...bunyinya ala2 cam nilah.."cuba teka,,ustazah kecil hati dengan persembahan sepah tak??"..status dia dalm bentuk persoalan..dia x jawab terus!!dia dapat 4000 ++ like n 900++ komen..

nak lagi nampak..click lah gambar ni =)

aku x puas hati,,sebab aku nak tau jawapan dia...sedih jugak kalau dia x puas hati or kecik hati ngan sepah...kesian sepah =( ...so aku pon mulakanlah pencarian aku..carik punya carik punya carik,,at last,,aku jmpe komen dia antara beratus orang tue..agak senang lah nak carik,,sebab nama dia paling panjang antara sume tu...n dia jawab cam nie....(agak panjanglah jawapan dia)


lega aku baca jawapan dia tu...thanx ustazah bahiyah sebab x marah kat salah satu group favourite aku...so,,bila ustazah bahiyah pun x kecik hati ngan apa yang sepah buat,,kite pun x payahlah nak marah2 sepah sebab buat lawak cam tu...dafi pun cool gak,datang masa show last dyorang tu...terbaik dari ladang aghh!!untung SEPAH... =)

pasni,,,DR FADZILAH KAMSAH pun kena buat statement pasal JOZAN jugaklah..hahaha :D 

rasanya,,sampai sini jelah hari ni..btw,,aku masih sewel lagi,,sebab JOZAN kalah semalam...hope,,besok dh x sewel cam hari ni...uwwwaaaa!!!!



No comments: