Saturday, May 7, 2011

yeay,,my blog has a new look..

hello bloggie,,setelah sekian lame aku x tukarkan baju ko,,hari nie aku buat rombakan besar-besaran..baju ko aku dah tuka..byk accessories yang aku dah pakaikan..so far,,aku puas hati lah ngan "baju baru" nie..

sampai 3 pagi aku edit mende ni..besok hari ibu,,konon x naklah bangun lambat kan..tapi confirm2 aku bgon lambat..tapi dah cakap ngan mak,,besok aku nak blanje dye secret recepi..tapi sekali ngan hari bapa,,burfday dye ngan burfday ayah skali..haha..

tema baju baru kali nie,,"dedaunan kering berguguran di musim luruh"..punyelah panjang..or kalau lebih saintifik sikit,,autumn in my heart..

aku ade letak GD as penyambut tetamu kat bawah tu..tapi,,tadi mase aku try bukak kat intenet explorer,, GD x nak kuar plak..kalau kat google chrome bleh plak..maybe ade certain yang x nampak kot..btw,,mmg GD ade kat bawah belah kiri..kalau dye x de,,maybe dye tgh tdo kot..jgn kacau dye,,penat tue..

thx to AZZAH..one of my best buddie in science johore..sebab blog dye cantik..aku byk tru dye gaklah..mmg lah blog aku x secantik blog dye..yelah,,dye kan pakar..setaraf malik katekan..tapi aku tetap puas hati..

tapi azzah,,aku nak mintak maaf lah,,sebab lagu yg tengah berkumandang ni aku tiru kau..mase aku bace blog ko,,terdengar lah lagu nie..terase best plak melody dye..so aku buat dye as lagu kat blog aku..jgn marah ea..

btw,,lagu nie aku x penah denga pon..tajuk dye tunjukkan aku,,sing by BONECA..entah sape pon aku x kenal..tapi sekali denga,,lagu nie mcam santai je..mase denga,,teringat balik kenangan kat sen johor dulu..ceh,,mengimbau kenangan plak..

aku x denga lirik dye ea,,aku denga muzik dye..tu care aku denga lagu..sebab tu aku susah cket nak menghafal lagu..mate dah berat lah..bsok lah sambung..bye2.. :)


No comments: