Saturday, May 14, 2011

ulasan maharaja lawak minggu 7 (group yang aku suke je)

hello bloggie,,sepatutnya,,habis je MAHARAJA LAWAK malam tadi,,aku nak buat ulasan ..baru ada feel...tapi,,malam tadi gak server down..haishh!!geram plak aku..tapi x pelah,,nasib baik hari nie dah okay semula..so aku teruskan je lah niat aku nie ea..

malam tadi tema silent comedy..bagi pendapat akulah,,malam tadi best berbanding minggu2 sebelum nie..my favourite::jozan..hmmm,,bolehlah..mule2 best..kat tengah2 dah macam buhsan sedikit..tapi ending yang spende tue best..tapi aku sedih lah..vote untuk dyorang dah turun..aku nak dyorang menang.. :(


then,,nabil..agak kesian lah dye malam nie..sarah cakap,,lawak nabil dah macam lawak man ngan amir..jahat gile dye nie..haha~tapi,,nabil sendiri mengaku yang banyak bnde yang dye plan tapi x jadik..aku rase la kan,,mase tgok persembahan dye malam tadi,,aku lebih nak menangis dari nak ketawe,,sebab x jadik lawak dye..aku rase kesian sgt.. :(


jambu..okay..group ni dapat first bile undian ditutup n dapat imuniti daripada disingkirkan..penonton kat studio n mak bapak kat rumah memang gelak gile2 punye lah..tapi,,aku x delah suke sangat persembahan dyorang..bukan x suke,,tapi x suke sangat..sebab aku geli kot ngan pakaian dyorang tue,,so mematikan mood aku nak tengok..


n last sekali..sepah..aku rase,,dyorang terbaik malam nie...aku suke gile persembahan dyorang..aku geram lah bile setiap kali undian ditutup,,dyorang mesti dapat no 4..kalau macam ni lah final nanti,,maybe dyorang x dapat satu sen pon taw..ksian dyorang..sebab dyorang lawak setiap minggu..kalau tengok,,jozan ade turun naik..cam tu gak ngan nabil..jambu plak,,lawak bod** je...sepah je yg consisten..at least,,dyorang dpt tempat ketiga la...


okay,,sampai sini je ulasan hari nie..ulasan peserta yang aku suka je ea..man,,amir ngan balas,,sorry lah..x masuk dalam list..btw,,ade undi masuk,,n confirm2 R2 masuk balik..aku memang x puas hatilah masa dyorang keluar hari tue...sebab dyorang nie bolehlah lawak drpada RL5 yang lain...

n,,peserta yang terkeluar malam tadi adalah amir...x pelah amir..aku pun kesian dengan ko sebab jadi bahan gelak orang je...

credit to hans sebab aku cilok sume gamba ni dari blog dye..komawo..




No comments: