Saturday, May 28, 2011

shahir~kebahagiaan dalam perpisahan~

hello bloggie..satu hari lagi aku x berguna..x sentuh buku langsung..aku x sedar tu yang hari isnin ni ada ILA..x prepare ape2 pun....haishh!!

hari nie aku banyak layan video2 shahir...penat aku menjelajah kat u-tube tu..macm2 tengok...cuma aku agak terkilan bila dia kena gossip ngan rozita che wan..kena gossip x pe lagi,,ni sampai rozita sendiri mengaku yang dia ngan shahir memang ada something...huuu!!!!sedeyhnya aku...x leh terima sangat nie..sebab jarak umur diorang terlampau jarak!!!haa kau,,habis bm aku...dahlah rozita tu ada 2 orang anak..memang jodoh semua kat tangan tuhan,,tapi x boleh ke dyorang cari yang sesuai sikit..rozita sesuai ngan eizlan yusuf kot,,shahir,,ramai lagi yg nak kat dia..adira ke..suka hati aku je kena2 kan orang..tapi aku memang menyukainya pun!!!

n setelah aku menggodek u-tube tu,,aku tertengoklah video ni..aku x ikuti af8 sebab aku kat kmkn waktu tu..the only af yang aku x follow...rupa2 nya,,shahir dah lama minat kat rozita,,sebelum af8 lagi..kira rozita tu idola dia lah...macam aku minat ngan GD n TOP...cam tulah..buktinya,,cer tengok video nie...


luluh betul hati masa tengok part shahir nyanyi untuk rozita tue..lagu UNGU-CINTA DALAM HATI...n mase part rozita suap shahir makan..huuuuuu!!!!sedeyh sangat nie..kaciwa sungguh..tapi bila imbas balik kisah cinta dyorang,,agak sweet lah..kita ketepikan soal umur ea...bayangkan,,orang yang korg dah lame minat,,n korang rasa untuk bersama dengan dia hanyalah satu mimipi,,tiba2 jadi buah hati korang...dalam kes ni,,shahir yang amat beruntung sebab dia dapat bersama dgn idola dia..rozita plak untung sebab dapat bf yang teramat handsomenya..so,,dengan mengenepikan faktor umur,,aku try untuk terima 2 couple nie...hmm!!shahir pon ada kehidupan kan,,,so,,all the best for both of u!!shahir,,u've got 1 permission from one of ur die hard core fans...

n jom kita imbas balik kenangan masa shahir diumumkan sebagai juara af..mase tu dia turun bawah pentas n peluk mak ayah dia..so sweet!!



papepun yang berlaku kat shahir,,aku akan sentiasa support dia..semoga dia terus bertahan kat industri tanah air nie...n jangan lupakan peminat ea..kalau free,,datanglah ipoh,,esp jj n ipoh parade..mesti aku pergi punya..heeee!!!all the best for shahir!!!


cube tengok perbualan antara aku ngan erin di fb mengenai isu nie..ceh,,jadi isu plak...mase tu aku masih x leh terima lagi,,n aku agak teruja ngan screen snapper yang baru aku download..so nak jugak upload gamba nie..muahahaha!!! 

kalau nak lagi jelas,,silalah right click ea :)


n last skali,,sebelum nak tutup post untuk hari nie..terimalah lagu ungu!!lagu yang shahir dedicate kan kat rozita che wan..




okay,,annyong!!!prepare for a better tomorrow!!





2 comments:

Anonymous said...

hahaha..terbaik laa ko.mkan minum tido berak ko psl shahir je..kes shahir ni ala2 cm aku ngn junsu laa..cume aku ngn junsu lmbt sket drpd kapel umo jarak ni..-abby

anis ayishah said...

x de kena mengena kes shahir ni ngan junsu ko ea!!!aby ni mmg suke berangan lah!!junsu x knal ko pon aby...muahahaha!!