Thursday, May 26, 2011

seminggu yang tidak berguna..

hello bloggie,,actually,,aku nak buat review pasal movie kung fu panda n karak sebab baru tengok kan tadi..tapi,,dah malam sangat lah,,bsok ade lecture...so postpone hari esok ea...jus,,overall,,aku bagi 5 stars to kung fu panda n 4 stars to karak...besok aku cakap lagi ea...

minggu nie,,aku rase aku jadi manusia yang amat x berguna..memang x study pon lah,,n mase lecture selalu x fokus!!boleh plak mase pharmaco tadi,,yap tuan gee punye waktu aku tidur!!!geramnya aku..malam memang x study pon,,kemalasan melanda diri aku n aku still dalam mood cuti..cam ne nie??

haishh!!btw,,thanx ye syuad sebab menggelodah/menggodek/membaca blog aku ni...hehe!!welcome to my blog~ :)

No comments: