Sunday, May 8, 2011

selamat hari ibu..

hello bloggie,,aku dah berazam,,satu hari at least satu post..x naklah banyak2..tapi hari nie,,lepas buat post pasal "musim bunga di parit raja"..aku terlupe lak yang hari nie hari ibu..so,,di kesempatan nie, aku nak ucapkan selamat hari ibu to my mom..



dah belanje mak makan secret recepi tadi,,tapi sumer tinggal kek2 yang x best je..tapi aku tetap beli..makan x makan tu lain cter..mmg x lah mak aku nak makan sampai habes ..haha..

tapi,,kek yang kite beli nie mak,,jamak father's day,,burfday mak ngan burfday ayah sekali taw..macam dah pernah cakap je..

even mak banyak membebel kan (yelah,,sebab keje aku kat umah asyek tdo,,tgok tv,,depan laptop)..tapi itulah emak..kalau mak pendiam,,itu bukan mak..

ayah jugak..walaupun ayah agak garang,,itulah ayah..kalau ayah x garang,,itu bukan ayah..maybe ade alien dtg menyamar sbg ayah..



due orang nie yang jage aku sampai aku besar,,sampai aku berjaye belajar dalm bidang yang amat berprestij tinggi nie..

tapi post ayah nanti dulu lah ye..tunggu hari bape..hehe..

okay mak,,last but not least...

HAPPY MOTHER'S DAY!! THX LAHIRKAN KITE NGAN SUSAH PAYAHNYA.. :)

2 comments:

EsKayZack said...

lawa ah blog ko.. memang daun tu jtuh2 mcm tu eh?

happy mothers day mak cik siti.. thanks lahirkan anis ayishah ni ke dunia.. hehe

anis ayishah said...

tijah..haah..daun tu mmg jatuh..penat aku goyangkan pokok..hehe~hppy mother's day gak kat mak ko :)