Friday, May 6, 2011

macam biase,,ulasan2..[updated with pictures..hehe]

hello bloggie,,seres weyh..hari nie sumpah aku penat gile..tapi kalau aku berhadapan ngan laptop,,aku tabahkan diri jugak..haha,,ayat x leh blah...

hari nie,,sehari suntuk ..dari kol 7 pagi spi 7 malam aku kat hospital..aku jage nenek aku,,sebab dye kne operate isnin nie..so,,seharian aku x menghadap laptop,,tu yang still depan laptop even penat,,hanye ALLAH je yang taw..memang aku nak sgt lah tdo..tapi aku lebih sayang utk berade di hadapan laptop..

malam nie,,aku seboleh-boleh x nak jage nenek kat hospital sebab aku nak tgok maharaja lawak..hehe..lagipon nenek still duduk kat wad ramai2..so dye ade kawan lagilah..lainlah kalau nenek duduk blik sorang2..mestilah kena ade teman,,which is AKU...

okay,,maharaja lawak malam nie bolehlah..selalu aku akan emo kalau JOZAN x best,,sebab they r my favourite kan..tapi,,malam nie,,even dyorang amat x best,,tapi aku x emo lah..maybe sebab aku penat sangat kot..ramai jugaklah kat page facebook jozan yang kutuk dyorang...sebab tu aku x nak tambah kutukan utk dyorg due,,kesian..hehe...tergelak gelak aku bace..antarenye yang buat aku gelak "Dari segi prestasi... JOZAN HAMPIR MENYAINGI AMIR. Hati-hati Amir oooiii.... JOzan nak ambik tempat kamu"..macam sengal kan ayat nie...tapi memang terbaiklah..si empunya tuan yang menulis nie boleh lah join raje lawak...

ade lagi..jap aku carik.......

[.........]

x jumpe plak..tadi cam banyak statement yang buat aku gelak..bace lagi sekali,,byk plak yang mengutuk...lagi x leh blah bile ade yang bagi komen macam tengah berceramah...inilah yang dinamekan fanatik yer...macam fanatik k-pop..haha,,yg x btol pon nak dibetulkan..cam tulah,,sebab aku penah merase kan..



even korang x best pon malam nie,,tapi aku still ade sepah,,nabil ngan jambu yang x berape nak menghampekan aku..

[nabil...]

ko handsome malam nie,,n aku berminat la nak denga cter pasal gps (global pikirlah sendiri) ko tuh,,tapi cam biaselah,,meleret-leret ko tuh yang buat pesembahan agak kureng..



[sepah...]

org2 kampung aku nie memang x penah kecewakan aku lah setiap minggu,,tapi perasan x...dari raje lawak dulu,,sampailah sekrang,,macam tu jelah lawak dyorang..memang banyk punchline,,tapi gaye dye cam tu jelah...



[jambu...]

malam nie korang due best gile..kalau lah korang tengok macam mane mak aku gelak malam nie,,mesti korang bangge kan..even lawak korang tuh semua orang x paham motifnyer,,tapi ade aku kesah..asalkan dapat orang gelak sudah...tgok lawak korang macam tengah tgok lawak orang jepon...korang due tiru idea dyorang ea??



nilah big 4 yg reporter kategorikan sbg most outstanding contestant in ML..jozan,,nabil,,sepah n jambu...kite sumer nak big 4 ni yang akan perform ML final nantikan..memang bestlah kalau sumer empat2 nie masuk final..mesti ramai giler yang datang tengok...rasenyer AF pon kalah kot..

tapi,,minggu depan,,kite akan menyaksikan salah sorang dari big4 nie akan disingkirkan..maybe jozan,,maybe nabil...yang pasti salah sorang dr dyorang...

sebab mgu depan,,peserta yang dapat ranking first ble undian dah ditutup boleh memilih salah satu peserta untuk disingkirakan dri program ML..dahlah minggu depan silent comedy..memang x lah JOZAN tu nak menonjol...dyorang kuat merepek..of koz jambu yang paling perform malam tu kan...

n kalau difikirkan dengan akal yang waras,,kalaulah jambu tu selfish,,mesti dyorang x kuarkan amir,,man or balas..sebab tige2 tue lemah..n bukan pesaing kuat dye...sape pesaing paling kuat sekarang??sama ada jozan,,nabil or sepah jer..mesti salah sorang daripada dyorang akan dibuang..ala2 program realiti luar negare lah,,kes kawan makan kawan...

x kesahlah sape yang nak disingkirkan minggu depan..tapi kalau jozan or sepah yang kuar,,aku x nak bayar sesen pon pakej mustika kat rumah ipoh nanti..n aku x nak tgok lagi ML..so jambu,,please be kind to me...

mate semakin berat..nak mandi n semayang dulu..dah x sanggup den nie..boleh dapat cardiac arhythmias macam nie,,sebab letih sangat..(according tu asada ryutaro)..goodnite...

btw,,thx to hanspunyablog.blogspot sebab bagi sume gba2 nie ea..actually,,dye x bagi..aku yang amek..sory yer,,tercurik..hehe :)

No comments: