Thursday, May 12, 2011

gula gula

hello bloggie..sebelum aku tidur..aku berazam,,mulai esok,,aku try gunakan tulisan bahasa melayu yang agak proper ea..btw,,pernah x ko dengar kumpulan melayu yang nak buat ala-ala korea..satu team lelaki,,satu team perempuan..

yang team lelaki tu memang aku x sanggup nak komen...kesian pon ade,,geli pon ade..

yang team perempuan,,nama dia gula-gula..



hmm..ramai sangat yang kutuk diorang..aku ni ada syndrome tau,,kalau ramai yang mengutuk,,aku akan jadi kesian n bolehlah terima sikit2..macam kes amir raja lawak la..

tapi masalahnya,,kes ni memang aku dah x de kesian..kalau orang cina aku boleh terima tau,,ni ade plak orang melayu..heee!!gelilah..n aku jumpa MV dyorang..227 dislike n juz 6 orang like..tu pon ,,part last MV dyorang,,ade tulis "thanx sebab support kami.."..dimanakah letaknye rakyat malaysia yang support dyorang nie..hey,,lu pikirlah sendiri..(bak kate nabil)..

tengok dan nilailah music video nie ea...


baru aku pasan,,yg video nie di upload oleh bf hani bile ade sorang commenters mention name hani dalam tu..hehe..

No comments: