Wednesday, May 11, 2011

cakap apa-apa je lah ye

hello bloggie..patotnye,,aku update dah..tapi selame beberape hari nie,,aku biarkan senyap dan sunyi..mase kat hospital..byk je idea,,nak tulis ape kat blog..tapi bile dah depan laptop,,kemalasan nak menulis melande..

nampak x macam mane aku nak menggambarkan kemalasan tue...

sebenarnye,,aku nak update pasal pengalaman hampir seminggu kat hospital..macam2 pengalaman aku dapat..yang agak mengerikan..yang agak menggelikan..semua ade..tapi,,gamba2 dari handset x leh masok ke laptop plak..terus mematikan niat aku nie..lain kali je leh ye..



okay,,post hari ni sampai sini je..hehe..annyonggg!!!

No comments: