Tuesday, May 3, 2011

budak-budak AF9 + ape jadik kat SEPAH??

hello bloggie,,hari nie aku nak cter pasal AF9..aku still boleh tgoklah AF nie even ramai cakap AF nie mcm dah makin mengarut,,selagi mate aku leh tahan,,aku tengoklah...aku suke tengok diari,,malam2 nak tgok ape lagi kan..haha..

my favourite student are LENA n KAY..KAY sebab dye handsome cket lah..haha..tapi kalau LENA tue,,seres,,aku suke sangat bile dnga dye cakap,,aku suke denga dye nyanyi,,aku suke lah sore dye tuh...sore dye serak2 basah,,n aku sukelah.....mase konsert lepas nie,,dye dikritik teruk..tapi aku rase sedap je..okay je dye nyanyi..aku nie bukan faham sgt bab nyanyi2 nieh...

this is LENA...

tapi,,minggu lepas kot (kalau x salah akulah)..adelah sorang budak nie dibawak masuk AF..adelah sebab knape budak nie tetibe dipilih kan..name dye FINA...first time aku tgok dye nie,,perasaan menyampah dah dtg..n mse aku tgok diari plak,,budak FINA nie buat hal lak ngan si LENA tue...seres,,dye dahlah nanges fake gler..menyampah aku tengok...okay,,fine...sore dye sedap..better lah than yg lain kan..tapi perangai dye tue,,mmg meluatlah aku tengok..dahlah baru masok,,buat care budak barulah..janganlah bajet bagus sgt..gram plak aku ngan dye nie..

n this is FINA :P

oklah,,tue je cter pasl dak2 AF9..skunk,,aku nak cter pasl SEPAH raja lawak plak...aku tnegok,,dyorang nie macam ade problem je...there's something wrong btween MAMAT (yg tgi tue) n the other two..so lawak dyorang buat smakin kurang setiap minggu..yang si MAMAT tue macam dh kurang punch line dye..dulu,,same je tige2 tue..setiap sorang klaka..so,,best taw kalau tengok performance dyorang..skunk nie mcm ade x kne je..SEPAH salah satu favourite aku taw kat raja lawak..jgn r camnie,,nt x lawak.. :'(

MAMAT is the one yg pakai purple tuh...

habes sudah entry utk hari nie..okay,,besok aku start dudk hospital jage nenek aku..hope sgt x bosan...






No comments: