Friday, May 20, 2011

aku rasa sedih...

hello bloggie,,aku tiba2 rasa sedih weyh...jam menunjukkan pukul 12.34 malam...maybe aku banyak sangat gelak masa tengok maharaja lawak tadi kot...tapi yang pentingnya,,aku rasa sedih..actually bukan sedih kot,,tapi bosan!!!

aku sebenarnya nak buat ulasan maharaja lawak minggu 8,,tapi hans.blogspot x update lagi dye punya blog,,so aku x leh nak cilok gambar2...so nanti x bestlah ulasan aku..overall,,aku rasa semua best malam nie,,especially sepah n jozan..jambu: "i'm sorry"...

besok,,aku dah kena start jadi produktif sikit..maybe tu salah satu benda yang buat aku sedih gak kot,,aku amat x produktif...minggu nie aku macam haram!!

buku memang x sentuh pon,,hari first je tengok buku tue..lecture x fokus,,homework x buat,,ape ntah nak jadik kat aku...banyak sangat aku belum cover n lecturer terus je bagi lecture..non-stop lecture,,n aku kumpul dan kumpul dan kumpul sampailah weekend..

tapi aku masih dalam mood bercuti lah..so aku berpegang ngan kata2 chubby "lek r,,macam final minggu depan je"...tapi mana boleh amalkan study last minute lagi...ni second year kot!!first year aku lagi rajin rasanya..

sedihnya :( malasnya aku nak belajar!!

sedihnya :( aku nak tengok maharaja lawak ngan family tetiba,,even kat rumah sana x semeriah rumah sini,,tapi terindu plak nak tengok ngan mak,,ayah...

sedihnya :( tiba2 rindu kat nenek,,rindu kat hospital bp,,rindu nak jaga nenek kat hospital,,rindu dapat duit dari pak itam...

sume benda ni yang buat aku sedih kot..orang tua2 kata "jangan gelak banyak sangat,,nanti menangis"..benda tu memang mind set,,tapi aku memang terasa sekarang!!

homesick+malas nak belajar+nak balik rumah+nak sambung lepak2 kat rumah

:(

No comments: