Friday, April 22, 2011

mood sebenarnye ade..cume....

hello bloggie,,hari nie aku amat excited..yelah,,selalu x de motif,,cter ape nak tgok kat tv..tapi hari nie ade,,sebab malam nie ade MAHARAJA LAWAK...wow!!aku mmg excited glelah..x saba nak tgok JOZAN,,NABIL,,SEPAH...

tapi,,nak dijadikan cerite,,tiba2 pulak,, mood ak nak gelak hilang..tapi,,actually boleh je aku nak gelak bile ade satu x factor yang betul2 buat aku gelak...macam tadi,,(aku nak puji sarah lah)..sedang2 aku x de mood nak gelak..sarah call.n boleh je aku tergelak selama 12 minit tue..maknenye,,aku mmg boleh gelak kalau btol2 threshold dye sampai..

masalhnyer sekarang,,MAHARAJA LAWAK memang hampeh malam nieh.. credit kat SEPAH,NABIL n JAMBU la sebab boleh buat aku gelak seket..tapi aku geram btol ngan JOZAN!!!dyorang salah satu favourite aku,,dyorang salah satu yg jadik perhatian,,salah satu yang dapat undian tertinggi..tapi ape ke bendenye dyorang buat kat atas pentas tadi..yang aku rase x lawak langsong!!!even amir pon..bolehlah daripada dyorang kan...GERAMNYER AKUUU!!!

sorrlah..memang nak buat orang gelak tue x senang..effort korang tue mmg terbaiklah..tapi aku tetap geram..aku beriye iye nak tgok korang,,tapi korang x best plak malam nie..mmg mematikan mood akulah..

n aku rase dyorang kena berhati hati cket lah..aku tengokkan,,banyak lawak dyorang berkaitan ngan agama..salah satu isu sensitif tue..aku takot dyorang jatuh jerk..kne hati2 sket la ye..papepon,,best of luck utk korang berdue lah ye mggu depan nanti..jangan buat aku emo lagi..haha..

No comments: