Sunday, April 17, 2011

den suke lah MAHARAJA LAWAK!!!

hello bloggie!! aku tgah cuti sebulan nie..cuti yang mmg aku sorg cutie,,sebab mak ayah adik2 aku sume x cuti..so tinggal lah sorg2 aku kat rumah..tapi x rase apepun ,,sebab aku tdo sampai ke petang,,bile aku bangun,,sume dah balik rumah..sebab tu aku kate x rase pape pon...

tapi,,ade time aku bosan lah..yelah,,ade jugak time aku bangun awal..so,,aku akan berserongan kat rumah,,ditemani ngan TV,,LAPTOP n BULUK!!!dyorang nie yg buat hidup aku kat rumah x bosan taw...

aku x kesahlah kalau x dapt pergi jejalan ngan kengkawan ke,,bercuti ke,,asalkan ade kawan2 aku nie,,which is TV,,LAPPY..(tapi,,sometimes bosan jugak..)

n,,aktiviti sehari-hari aku bile berhadapan ngan lappy ialah,,kalau x bukak big bang,,mesti bukak pasl maharaja lawak..aku tengoklah sesape yang aku rase best..tapi yang paling utame mestilah NABIL,,JOZAN ngan SEPAH...kalau dulu aku x suke citer SEPAH LALAITAMPLOI kat astro PRIMA,,sekarang aku dah suke dah..

bestnye sebab aku boleh ketawa sepuas hati..x lah bosan...kalau kerje aku mencari big bang jerk,,sumpah bosan!!

naseb ade maharajalawak tengah2 aku cuti nie..adelah jugak yang aku nak tengok kan..x delah aku bosan sangat!!!

nak tengok AF,,dah x berape minat lah...maybe belum minat kot..macam AF8 dulupun,,aku kenal SHAHIR ngan adira n 3 finalis lagi..tu jerk..

nak citer pasl shahir plak kan,,wahh!!!panas gile aku ngan dye nie..aku ingat gosip dye ngan rozita che wan tue men2 jer..rupenyer!!!haishhh!!!weyh shahir,,aku tawlah ko pon ade hak nak buat pilihan,,tapi x kanlah nak amek rozita yang dah macam mak ko sendirik..x sesuailah...kalau shahir terima pandangan fans dye yang setie macam aku nie,,better fikir 2 kali lah!!!taw x...MEMANG KORANG DUE X SESUAI!!!!n rozita plak,,plizzlahh!!!carilah yg setaraf!!!!

haishhh,,teremo plak aku..yelah,,bace paper hari nie,,tetibe ade citer pasl shahir ngan rozita tue..kay-monlah!!!X SESUAI!!!! x kesahlah shahir nak minat sape pun kan..tapi tolonglah cari yang muda cket...sakit mate aku tgok..haishhh!!!jahat kan aku..tapi bialah,,aku ade hak nak menyuarakan pendapat aku..hehe..

papepon,,14 april hari tue burfday zizan..kalau x salah akulah..so happy burfday zizan..aku like fanpage jozan maharajalawak,,n dye bagi link nie..video burfday zizan!!! senge cuka hamida!!!!


No comments: