Sunday, March 27, 2011

tolonglah datang malam nie..i beg u!!!

macam mane nie..dah lame die x datang..kejap ade,,kejap x de..janganlah macam nie..taw x!!!kehadiran kamu amat diundang dalam rumah ini!!! i need u noW!!! even if u have no time,,juz spend a little bit time for me tonight!!!wahai 'mood study'..di manakah kamu??

tawlah weekend je mase aku untuk online..tapi x kan ko mrajuk sampai x nak dtg jenguk pon..sedih je aku!!!!sampai hati buat aku macam tue :(

x nak kawan lagi lah dengan kamu!!! ermm..tp x boleh..seminggu nie jer!!!jangan g mane2..duduk je dalam bilik aku!!!habis je exam,,x kesahlah ko nak bercuti kat mane pon!!!pergilah...tapi,,skarang nie,,temankanlah aku ea 'mood study'...sedih :(

No comments: