Friday, March 11, 2011

sudah terbongkar!!

nampaknyer,,one of my housemate dah taw blog saye..tapi dah x kesah..sebab post2 yang x matang n emo sume dah delete..aku terlampau emo lah dulu..malu je bace balik..haha~
n the lucky housemate is ERIN DAYANA~
aku tanyelah dye "mane ko taw??"
pastu dye cakap "ko igt aku bodoh!!!"
hahahha~tergelak aku..lantaklah erin..nak bace, bacelah..
aku nie bukan macam awin yang rajin update blog..kalau mood dtg jelah nak tulis...
oklah..post kali nie special utk erin je..haha..

BTW,,one of my best frenz yg tersangat best mase kat SMSJ dulu still igt aku lagi...
maklumlah,,kitorg dh lame sgt x berbual,,even kat fb pon...
x macam nakeah ngan jiah..dyorg slalu je contact aku..
yelah,,aku bukan x nak tgor dye,,ak takot ak kacau dye..maybe dye dah de ramai kawan baru..
mse kat smsj dulu,,ktorg slalu gadoh..yelah,,gaduh2 kawan kan..
tapi dye mmg byk sgt buat kenangan terindah ngan aku..
best sgt kawan ngan dye..ZATI HIDAYAH,,kalau ko bace post nie,,mesti ko bangge kan..
aku x nak hilang kawan mcm ko lah...memang terbaik sangat!!!!satu kepala..
same2 jadi late comers..hari2 plak tue..
ble tdo dlam kelas,,mmg muke kite jelah..same2 x suke history..
tetibe rindu zaman sekolah..AZZAH ngan AZI pon dah x rapat sgt..dyorg due tue mmg best of the best gak lah...hope satu hari dapat jumpe korg sumer..tapi aku x naklah perasaan awkward tue..sebab dah lame x jumpe kan..
bogoshipdo~

No comments: