Friday, March 25, 2011

inilah masalahnyer..

haiiyyaa!!!dah nak pukul 9 tapi aku still depan laptop..maseh online lagi..nilah masalahnyer bile aku dah mule online...mmg malas nak buat kerja lain n hari aku akan jadi amat "tidak produktif"..lepas tue,,aku akan amek keputusan "aghhh..x pelah..malam nie je jadi x produktif"..that's why la aku amat memerlukan motivation...

tapi,,motivasi yang aku pergi semalam pulak dah macam ceramah n buatkan aku lagi ngantuk...haiiya!!!

macam mane nak benti nie..den malas betul nak mandi+study nie..dahlah malam nie ade citer ustaz amirul..makk aii..x kan x nak tgok..mggu lepas,,dah tertinggal sebab tgok raja lawak yang x brape nak lawak tue..geram plak aku!!!

BTW,,tadi aku dah tgok video terbaru shahir..LUAR BIASA..it's the title lar..not that video "LUAR BIASA"..

tapi,,aku rase kan,,its quite amazing..shahir memang handsome gile lah dalam tue..cume mase dye jadi psycho tue,,muke dye buat aku nak tegelak je..tapi memang terbaik lah shahir..apapun,,lagu kebahagiaan dalam perpisahan still the best la..ermm..



nak cakap pasal ape lagi eak...tadi ade mubank and HOMIN win the first place..congratz HOMIN..i've watched ur mv "before u go"..it's totally daebak!!! n keep up the good work boys..



ermm..nak citer pasal bb la plak..big bang comeback with "tonight"..honestly,,i'm not feel satisfied with the song..i think,,haru haru and lies are much more better..but congratz BIG BANG for winning tripple crown..n gd,,pleaselah!!!i hate ur skirt..



ermm,,exam??i'm satisfied with my preparation..bosan la cakap pasal exam..

housemate??biase2 je..btw,,hero ngan miley n milo dah x de kat rumah kitorang..bapak awin dah amek balik..n yang lain sume normal2 je..i think,,segala misunderstanding ke,,kekacauan hati ke,,ape2 jelah..dah ok kot..kan housemate??i hope so lah..

dahlah..den nak mandi..semakin rase tak sedap hati bile berdepan dengan laptop je..

annyonggg!!!

No comments: